1. بورس ها
چهارشنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 181644
عرضه همه املاک مازاد دولت در بورس کالا و حذف قیمت دستوری خودرو
عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس درخواست کرد:

عرضه همه املاک مازاد دولت در بورس کالا و حذف قیمت دستوری خودرو

ناظر مجلس در شورای عالی بورس ، خواهان عرضه همه املاک مازاد دولت از طریق بورس کالا و حذف قیمت دستوری خودرو شد .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن علیزاده درخصوص اقدامات دولت برای حذف قیمت گذاری دستوری به ایرنا گفت: نظر مجلس بخصوص کمیسیون اقتصادی در دولت گذشته و کنونی، حذف کامل قیمت گذاری دستوری نه تنها در اقلامی که اخیرا توسط دولت اجرا شده بلکه در خصوص زنجیره تولید همه کالاهایی است که در بورس‌ کالا عرضه می‌شود.

وی افزود: لازم است بصورت اساسی در خصوص خودرو هم قیمت گذاری دستوری حذف شود. زیرا این رویداد، اثر بسیار مثبتی در روند رو به رشد شرکت‌ها و بازار سرمایه خواهد داشت. عزم جدی و جرات و جسارت در وزرای اقتصاد، صنعت و دیگر اعضای گروه اقتصادی دولت برای حذف قیمت گذاری دستوری مشاهده می‌شود و امید است همه اعضای کابینه دولت از این رویکرد حمایت کنند.

این عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس ادامه داد: یکی دیگر از پیشنهادات برای اصلاح ساختارهای معیوب گذشته، جبران کسری بودجه دولت و شروع روند رو به رشد بازار سرمایه این بود که دولت املاک مازاد را در بازار سرمایه عرضه کند. چراکه الگوهای فعلی برای عرضه بصورت مزایده با سیاست‌های اقتصادی همخوانی ندارد.

علیزاده تصریح کرد: انتظار می‌رود دولت همه املاک را از طریق بورس کالا عرضه کند. زیرا هم می‌تواند تامین مالی مطلوبی از این بخش برای کسری بودجه داشته باشد و هم به توسعه بازار سرمایه کمک کند. در این زمینه پیش قدم شدن شهرداری تهران در کنار عرضه املاک مازاد دولت در بورس کالا رویدادی مورد حمایت و مثبت برای اقتصاد است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید