1. سایر حوزه ها
جمعه, ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ ۱۵:۰۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 181705
اختلاف نمایندگان دموکرات‌ و جمهوری‌خواه درباره توافق با ایران بیشتر شد
در کنگره :

اختلاف نمایندگان دموکرات‌ و جمهوری‌خواه درباره توافق با ایران بیشتر شد

اختلافات در کنگره آمریکا شدت گرفت و در برابر حمایت دموکرات‌ها از احیای سریع برجام ،جمهوری‌خواهان بر بازگشت فشار حداکثری به ایران اصرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از پالتیکو ، نمایندگان کنگره آمریکا در جلسه اخیر با رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران ، درباره بهترین شیوه رویارویی با مسئله هسته‌ای تهران دچار اختلاف و دودستگی شده‌اند. به طوری‌که اکثر دموکرات‌ها خواستار احیای سریع برجام بوده و تأکید دارند احیای آن به شکل اولیه تنها راه‌ حل و گزینه است.

بر اساس این گزارش، جمهوری‌خواهان اصرار به بازگشت به فشار حداکثری دارند. در این میان، برخی دموکرات‌های ارشد کنگره هم آشکارا ادامه حضور در میز مذاکرات وین برای رسیدن به توافق را زیر سؤال می‌برند.

باب منندز رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنا با اعلام مخالفت با احیای برجام گفت: مذاکره‌کنندگان آمریکایی در وین باید وقتی می‌دیدند توافق مطلوبی وجود ندارد آنجا را ترک می‌کردند. نمی‌دانم چه زمان‌بندی وجود دارد ولی پنجره به سرعت در حال بسته‌ شدن است.

بن کاردین سناتور دموکرات که مخالف برجام بود نیز گفت: یک توافق نامطلوب ، بدتر از عدم توافق است. قطعاً‌ ایران بسیار دمدمی مزاج است و پیش‌بینی تصمیم‌گیری آن‌ بسیار دشوار است.

همپیمانان بایدن همچون سناتور کریس مورفی تأکید دارند تنها راه متوقف‌کردن برنامه هسته‌ای ایران، احیای برجام به شکل اولیه سال ۲۰۱۵ است.

مورفی درباره وضعیت مذاکرات وین گفت: توافق در دسترس بوده اما شکاف‌های مهمی بین دو طرف همچنان باقی است. واشنگتن قصد ندارد برای ۶ ماه دیگر بر سر میز مذاکرات بنشیند.

به گفته جیم ریش سناتور ارشد جمهوری‌خواه ، دولت بایدن وعده داده بود توافق طولانی‌مدت‌ و مستحکم‌تر وجود خواهد داشت ولی احتمالاً پذیرفته‌ این پیشنهاد از روی میز برداشته شده است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressi

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید