
بخش عمدهای از مشکلات اینترنت تهران تا چند روز آینده رفع می شود
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عباسی شاهکوه درخصوص برنامه سازمان تنظیم مقررات برای فعالان تولیدکننده صنایع مخابراتی در بحث طرح توسعه شبکه فیبر نوری به صدا و سیما گفت: برنامهای برای سه سال آینده اعلام شده و شرکتهای تولید کننده بر اساس آن باید برنامهریزی کنند و متناسب با نیاز، خود را برسانند.
وی افزود: این بهترین کمک به تولید کنندگان این عرصه است و قطعاً منابع مالی هم از طریق اپراتورها تأمین خواهد شد و دولت هم برای توانمند سازی آنها منابع مالی و کمکهایی در نظر گرفته است. فعلا ترغیب اپراتورها برای بردن فیبر نزدیک منازل و کسب و کارها دنبال می شود و قدم بعدی این است که کمک شود تا اپراتورها بتوانند مردم را به فیبر نوری متصل کنند. در سازمان مصوبهای وجود داشت که از اپراتورها حمایت شود تا قیمت تمام شده شبکه فیبر نوری و مودم را یا پایین بیاورند یا قسط بندی کنند و در بودجه سال ۱۴۰۱ هم کمکهای دیگری در این خصوص اندیشیده شده است.
این مقام مسئول درباره اقدامات برای رفع کندی و دیگر اختلالات اینترنت توضیح داد: در بخش تلفن همراه باید منابع فرکانسی تامین شود که خوشبختانه یکی از اپراتورها، تجهیزات را به میزان قابل توجهی در تهران نصب کرده و امید می رود در همین روزها شبکه اینترنت بهتر شود و بقیه اپراتورها هم به دنبال تأمین تجهیزات هستند.
شاهکوه ادامه داد: مشکلات در جاهای مختلف در بخش تلفن همراه وجود دارد اما مشکل تهران بیشتر است. چرا که در نصب سایتها برای اپراتورها در تهران بسیار مشکل و برخی اختلافات هم در این خصوص با شهرداری وجود دارد و بحث تداخلات هم مطرح است. در موضوع کیفیت اینترنت در خارج تهران مشکل جدی وجود ندارد اما مشکلات تهران جدی است و امید است با کمک نهادهای ذیربط این موضوع هم حل و فصل شود.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام









