1. شرکت ها
چهارشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۴:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 186160
مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه 567 درصدی تمدید شد
با گذشت ۷ ماه از برگزاری مجمع فوق العاده :

مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه 567 درصدی تمدید شد

شرکت لیزینگ با گذشت بیش از ۷ ماه از برگزاری مجمع فوق العاده و عدم دریافت مجوز پذیره نویسی از درخواست تمدید مجدد مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه ۵۶۷ درصدی تا ۱۹ اردیبهشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت لیزنگ ایران با گذشت بیش از 7 ماه از برگزاری مجمع فوق العاده و عدم اخذ مجوز انتشار پذیره نویسی از درخواست تمدید مجدد مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه 567 درصدی تا 19 اردیبهشت خبر داد.

براین اساس، "ولیز" بازگشت به نامه 14 اسفند مبنی بر درخواست تمدید مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه اعلام کرد: به استناد ماده 6 دستورالعمل اجرایی افزایش سرمایه شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران یا فرابورس از طریق صرف سهام با سلب حق تقدم و با توجه به دلایل ارائه شده ، مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه به مدت 30 روز و تا 19 اردیبهشت تمدید می شود .

بنابراین گزارش، مجمع فوق العاده لیزینگ ایران با دستور جلسه تصمیم گیری درخصوص افزایش سرمایه، 10 شهریور برگزار و افزایش سرمایه 567 درصدی از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی مورد تصویب قرار گرفت تا سرمایه فعلی از 60 به 400 میلیارد تومان برسد. سازمان بورس پیش از این چندین بار دیگر هم با تمدید مهلت استفاده از مجوز افزایش سرمایه این شرکت تا 19 مهر ، 19 آذر ، 19 دی، 19 بهمن و ... موافقت کرده بود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید