1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ ۰۴:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 186298
ادعای اسرائیل از عدم حذف سپاه از فهرست تروریستی آمریکا و شکست مذاکرات

ادعای اسرائیل از عدم حذف سپاه از فهرست تروریستی آمریکا و شکست مذاکرات

روزنامه اسرائیلی از قول منبع آگاه اعلام کرد: نام سپاه از فهرست حذف تروریستی آمریکا حذف نخواهد شد و زمینه شکست مذاکرت می شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، منبع آگاه اسراییلی به هاآرتص اعلام کرد: اسراییل انتظار دارد بایدن به زودی به طور رسمی خبر عدم حذف نام سپاه از فهرست تروریستی آمریکا را اعلام کند. این تصمیم نهایی نشده اما تصمیم واشنگتن به همین سمت است.

بر اساس این گزارش، جو بایدن و آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا درحال هدایت مذاکرات برای رسیدن به تصمیم نهایی در این مورد هستند اما اسراییل در گزارشی از شادمانی به هم خوردن امکان توافق احیا برجام خبر داده و اعلام کرده به هم خوردن امکان توافق در اثر لابی قدرتمند دولت ائتلافی نفتالی بنت و یائیر لاپید بود.

رهبر اسراییل امیدوار است حفظ نام سپاه توسط آمریکا به عنوان سازمان تروریستی خارجی FTO با مقاومت ایران مواجه شده و به طور بالقوه منجر به شکست مذاکرات بین تهران و قدرت های جهانی برای احیا برجام شود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید