مدیرکل دفتر فنی و مهندسی شرکت بازرگانی دولتی گفت: با افزایش ۱۲۵ هزار تنی ذخیرهسازی، ظرفیت ذخیرهسازی روغن خام به یک میلیون و ۳۷۸ هزار تن میرسد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، احمد عبدلی گفت: ظرفیت ذخیرهسازی روغن خام در بخش خصوصی و دولتی بالغ بر 1.253 میلیون تن است. با اجرای طرحهای در دست احداث در استانهای تهران و البرز به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن و با احتساب افزایش ۲۵ هزار تنی استان مازندران، میزان ظرفیت ذخیرهسازی روغن خام با ۱۰ درصد افزایش به 1.378 میلیون تن خواهد رسید.
براساس این گزارش، دولت برای بالا بردن ضریب امنیت غذایی، اجرای طرحهای ذخیرهسازی کالاهای اساسی را در دستور کار قرار داد و برای تحقق آن در بخش نگهداری روغن خام، ساخت یک انبار ذخیره سازی با مخازنی به ظرفیت ۲۵ هزار تن در شهرستان نکای استان مازندران و نزدیکی بندر امیرآباد را به عنوان یکی از مقدمات اصلی ورود این کالا به داخل در دستور کار دارد.
انبار و مخازن جدید پیشبینی شده به دلیل واقع شدن در مسیر واردات روغن خام خوراکی، علاوه بر کاهش هزینههای تأمین این محصول راهبردی در افزایش ضریب امنیت غذایی نیز مؤثر خواهد بود.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام