
کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد:
مشکل اصلی بورس و عدم مطالبه گری فعالان بابت وعده های توخالی
کارشناس بازار سرمایه گفت: مشکل اصلی بورس دخالت های دستوری دولت ، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی و عدم مطالبه گری سهامداران و فعالان بابت وعده های توخالی است.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسین زمانی درمزاری در جلسه بررسی مشکلات و مناقشات بازار سرمایه با اشاره به بیتی از شععر ایرج میرزا مبنی بر هر وعده که دادند به ما باد هوا بود، هر نکته که گفتند غلط بود و ریا بود، اعلام کرد: مشکل اصلی بورس الگوریتم نیست. چرا که بخش کوچکی از معاملات با الگوریتم انجام می پذیرد.
مشکل اصلی دخالت های دستوری دولت ، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در بورس و وعده های توخالی است. وظیفه اصلی سازمان بورس حفاظت و صیانت از حقوق سهامداران است و باید با قدرت جلوی دخالت های دولت ، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می ایستادند. یکی از مشکلات اصلی بورس عدم مطالبه گری سهامداران و فعالان بابت وعده های داده شده است.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام








