1. سایر حوزه ها
چهارشنبه, ۲۰ مهر ۱۴۰۱ ۱۳:۱۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 195854
سیلاب ناگهانی در برخی استان‌های شمالی و شمال شرقی و افزایش دما
سازمان هواشناسی اعلام کرد:

سیلاب ناگهانی در برخی استان‌های شمالی و شمال شرقی و افزایش دما

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سیلاب ناگهانی، آب‌گرفتگی معابر و برخورد صاعقه در برخی مناطق شمال و شمال غربی از افزایش نسبی دما در نوار شمالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز در شمال آذربایجان شرقی و فردا در شرق اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان ، ابر ناکی، بارش باران و وزش باد و در دامنه‌های زاگرس واقع در غرب و شمال غرب نیز در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این گزارش طی امروز و فردا دریای خزر مواج و روز جمعه در شمال آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران همراه با بارش خفیف و پراکنده خواهد بود. شنبه و یکشنبه هفته آینده در اکثر مناطق جو آرام و در نوار شمالی روند افزایش نسبی دما حاکم می‌شود.

همچنین امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد موقتی پیش‌بینی شد. بیشینه دمای پایتخت امروز 27 درجه بالای صفر خواهد بود.

تلگرام اصلی بورس پرس :http://t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید