
جلسه استیضاح اولین وزیر دولت سیزدهم توسط مجلس آغاز شد
جلسه استیضاح اولین وزیر دولت سیزدهم توسط مجلس آغاز شد و تا ساعتی دیگر نتیجه برکناری یا ادامه فعالیت وزیر صنعت مشخص می شود.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جلسه بررسی درخواست تعدادی از نمایندگان مجلس مبنی بر استیضاح رضا فاطمیامین به ریاست محمد باقر قالیباف رییس مجلس و با حضور محمد مخبر معاون اول رییس جمهور، اسماعیلی رییس دفتر رییس جمهور، تعدادی از وزرا و 207 نماینده آغاز شد.
بر اساس این گزارش، طبق روال معمول بعد از اعلام نظر نمایندگان مخالف و موافق استیضاح ، رای گیری انجام و نتیجه برکناری اولین وزیر دولت سیزدهم مشخص خواهد شد.
طرح استیضاح فاطمی امین ۲۷ مهر اعلام وصول شد و هیئت رییسه کمیسیون صنایع مجلس و تعداد زیادی از نمایندگان با این استیضاح مخالف بودند. چندی پیش نیز مرکز پژوهشهای مجلس با انتشار گزارشی عملکرد این وزارتخانه را در یک سال اخیر مثبت و رو به رشد ارزیابی کرد.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام










