1. شرکت ها
چهارشنبه, ۰۹ آذر ۱۴۰۱ ۱۴:۴۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 197518
موافقت مشروط با ارتقا و پذیرش شرکت سیمانی در بازار دوم معاملات فرابورس

موافقت مشروط با ارتقا و پذیرش شرکت سیمانی در بازار دوم معاملات فرابورس

شرکت سیمانی از موافقت مشروط با پذیرش نماد در بازار دوم معاملات فرابورس و ارائه اطلاعات لازم قبل از درج خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت سیمان ممتازان کرمان از موافقت مشروط فرابورس با پذیرش و ارتقای نماد در بازار دوم خبر داد و برای دو روز کاری با توقف نماد روبرو شد.

بر این اساس، "سمتاز" اعلام کرد: درخواست پذیرش سهام شرکت در فرابورس طی جلسه 8 آذر هیات پذیرش مطرح و با پذیرش در بازار دوم فرابورس بصورت مشروط موافقت به عمل آمد. مقرر شد قبل از درج نام شرکت در فهرست نرخ های فرابورس و آغاز معاملات، اطلاعات لازم و تعیین شده توسط این شرکت ارائه شود.

بنابراین گزارش، سیمان ممتازان با سرمایه 100 میلیارد تومانی از 12 آبان سال 92 در بازار پایه حضور دارد و گروه صنایع سیمان کرمان مالکیت 37.1 درصد سهام آن را در اختیار دارد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید