1. سایر حوزه ها
چهارشنبه, ۱۴ دی ۱۴۰۱ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 198687
پلاک سوم بعد از 17 سال در خودروها نصب خواهد شد / مهمترین مزیت
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی:

پلاک سوم بعد از 17 سال در خودروها نصب خواهد شد / مهمترین مزیت

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا گفت: طرح نصب پلاک سوم بعد از 17 سال بزودی بر روی خودروها، اجرا خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کمال هادیانفر با بیان اینکه ب زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می شود، گفت: نصب پلاک سوم ، اقدام بسیار اثربخش و درستی است که باید انجام شود. این موضوع تکلیف قانونی سال ۸۴ است که به دلایل مختلفی اجرا نشده بود.

وی افزود: نصب پلاک سوم در مرحله تولید نرم افزار بوده و نرم‌افزارهای این پلاک باید آماده شود. موضوع دیگر بحث چیپ‌هایی است که باید زیر شیشه و آئینه خودرو نصب شود. برای این موضوع به دانشگاه‌های مختلفی مانند دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت رفته و جلساتی صورت گرفت. 

هادیانفر با تاکید بر اینکه نصب پلاک سوم روی خودرو الزام قانونی دارد در رابطه با فواید نصب پلاک سوم توضیح داد: از جمله فواید این پلاک ها اینکه در کشف خودروهای سرقتی بسیار موثر است. در مورد پلاک های مخدوش و دستکاری شده بسیار کارآمد بوده و پلیس دیگر برای اصالت خودرو نیز نیازی به کنترل تمام اجزای خودرو ندارد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید