1. سایر حوزه ها
پنجشنبه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 202230
وضعیت حذف یارانه دهک‌های پردرآمد و توزیع کالابرگ الکترونیک در سال آینده

وضعیت حذف یارانه دهک‌های پردرآمد و توزیع کالابرگ الکترونیک در سال آینده

وزیر کار درباره وضعیت حذف یارانه دهک‌های پردرآمد و توزیع کالابرگ الکترونیک در سال آینده توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، صولت مرتضوی درباره وضعیت یارانه‌ها در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ به ایسنا گفت: یارانه را قانونگذار مشخص و دولت هم اعلام کرده و تکلیفی که در تبصره ۱۴ بودجه سال جاری برای دولت تعیین کرد ارز ترجیحی ۴.۲ هزار تومانی را حذف کند و مابه‌تفاوت آن را به شکل کالابرگ و یا روش‌های دیگر بپردازد.

وی افزود: اما زمانی که ارز ترجیحی حذف و ابلاغ بودجه به فروردین کشیده شد، زمانی برای آماده کردن زیرساخت‌ها نبود. دولت به وزارت کار ماموریت داد زیرساخت‌های مربوط را فراهم کند. پس از آن بود که طرح توزیع کالابرگ بصورت نمونه در استان هرمزگان عملیاتی شد در شرایط کنونی ضریب نفوذ بسیار زیاد است و ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ فروشگاه به سامانه شبکه ملی اعتبار متصل هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که با اقبال عمومی چندانی مواجه نشده‌ ضمن آنکه اطلاع‌رسانی مناسب هم انجام شده است. براین اساس توزیع کالابرگ الکترونیک در سه استان گیلان، قزوین و مرکزی ادامه پیدا می کند و ۱۰ قلم کالای اساسی در این طرح قابل خریداری از فروشگاه‌ها است. دریافت کالا یا یارانه نقدی نیز اختیاری است.

مرتضوی گفت: در خصوص یارانه دهک‌های پردرآمد نیز قانون‌گذار تکلیف کرده حذف شوند اما بنا به پاره‌ای ملاحظات هنوز تصمیم جدی در این مورد گرفته نشده و باید دید در بودجه سال آینده چه تکالیفی مشخص خواهد شد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید