
مهلت تغییر اولویت خودرو تا فردا تمدید شد / غیر فعال شدن موقتی گزینه انصراف
وزارت صنعت مهلت زمان تغییر اولویت خودرو برای یک روز دیگر و تا فردا تمدید کرد اما با توجه به اشتباه برخی متقاضیان در مورد انصراف از طرح این گزینه موقتاً غیرفعال شد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، امید قالیباف سخنگوی وزارت صنعت گفت: متقاضیان تبدیل وضعیت خودرو در سامانه یکپارچه تا فردا فرصت خواهند داشت و بر این اساس این مهلت، یک روز دیگر تمدید شد.
وی افزود: با توجه به اشتباهی که برخی متقاضیان در مورد انصراف از طرح داشتند این گزینه برای ویرایش افراد نوبتدهی شده در سال ۱۴۰۳ موقتا غیر فعال شد تا مشکلی از این حیث پیش نیاید.
قالیباف ادامه داد: حتما پس از ۱۰ اردیبهشت و اتمام مهلت تغییر وضعیت، مجدد گزینه انصراف برای مشتریانی که قصد انصراف و شرکت در طرح ثبتنام مرحله دوم که از ۱۶ اردیبهشت ماه آغاز میشود دارند، فعال خواهد شد.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام










