
وزیر ارتباطات اعلام کرد:
معافیت مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی و تلاش شب و روز برای افزایش سرعت
وزیر ارتباطات در رابطه با معافیت مالیاتی برای کسب و کارهای اینترنتی، افزایش سرعت اینترنت و تولید گوشیهای داخلی توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عیسی زارعپور گفت: کسب و کارهای اینترنتی که تا پایان سال گذشته کد مالیاتی نداشتند و اظهارنامه مالیاتی پر نکردند از پرداخت مالیات معاف شدند. کسبوکارهایی که به صورت فیزیکی و مجازی فعالیت میکنند و اظهارنامه مالیاتی پر کردند در صورتی که صورتهای مالی را در دو بخش فعالیت فیزیکی و مجازی جدا کنند، بخش مجازی فروش، معاف از مالیات خواهد بود.
وی افزود: تلاش می شود با کمک وزارت صنعت زمینه تولید گوشی در داخل فراهم شده و برنامه ای نیز طراحی شد تا از ظرفیت های داخل، استفاده شود. در منطقه ویژه اقتصادی پیام هم به چند شرکت زمین ارائه شده و در حال راه اندازی خط تولید هستند.
زارعپور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه اقدام عملی برای افزایش سرعت اینترنت صورت گرفته؟ توضیح داد: شب و روز برای افزایش سرعت اینترنت تلاش شده و طرح فیبر نوری که اکنون حدود ۳.۵ میلیون تحت پوشش قرار گرفتند اقدام مهم و راهبردی است که در بیش از ۱۰۰ شهر شروع شد. قرار است تا آخر سال حداقل ۸ میلیون خانوار تحت فیبر نوری قرار گیرند.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام









