1. شرکت ها
چهارشنبه, ۰۷ تیر ۱۴۰۲ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 210857
سوء استفاده شرکت‌های دولتی از کمک زیان در رویه های حسابداری
معاون دیوان محاسبات مطرح کرد:

سوء استفاده شرکت‌های دولتی از کمک زیان در رویه های حسابداری

معاون دیوان محاسبات گفت: برخی شرکت‌های دولتی با سوء استفاده در حسابداری ،کمک زیان دریافت می کنند که معنا ندارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن برزو زاده با بیان اینکه اولین اصلاحات نظام مالی در ایران مربوط به ایجاد ژاندارمری خزانه‌داری در ابتدای دهه 90 میلادی بود، گفت: در این راستا درآمدها، مالیات‌ها و خراج دولت به خزانه واریز می‌شد. طبق گفته مرگان شوستر، کشورهایی که درآمدهای آنها از طریق مالیات نباشد محکوم به مشکلات اقتصادی هستند.

وی افزود: در شرایط خاص با استقراض باید پایداری آن را لحاظ کرد. عملکرد مالیات مشاغل در چندین سال 8 درصد بوده که 4 درصد محقق شده است. چه بجای هزینه‌ برای این 4 درصد می‌توان پایه مالیاتی دیگری را جایگزین کرد.

برزو زاده دامه داد: اولین قدم در توسعه سیستم مالی، فناوری اطلاعات نیست بلکه اصلاح آنها است. انضباط مالی هدف سیاست مالی است. در قانون برنامه هفتم باید سیاستی اتخاذ شود این انضباط با هدف ثبات اقتصادی ایجاد کند. در رویه های حسابداری برخی شرکت‌های دولتی به نحوی عمل می‌شود تا کمک زیان دریافت کنند که معنا ندارد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید