1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ۱۵:۳۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 213551
تکلیف رئیسی برای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در مورد ناترازی بانک‌ها

تکلیف رئیسی برای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در مورد ناترازی بانک‌ها

رئیس جمهور به بانک مرکزی و وزارت اقتصاد ماموریت داد گزارش اجرای ضرورت رفع ناترازی بانک‌ها و عملکرد در پرداخت تسهیلات مسکن را تهیه و ارائه کنند‌.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ابراهیم رئیسی در جلسه هیئت دولت اعلام کرد: بانک مرکزی مکلف است با توجه به دستور ابتدای سال مبنی بر ضرورت رفع ناترازی بانک‌ها، گزارش اولیه اجرای این عمل را در اولین جلسه هیئت دولت ارائه و دولت تاکید دارد نظام بانکی به مسئولیت‌ها برای حل مسائل مردم عمل کند.

براساس این گزارش، رئیس کل بانک مرکزی به اتفاق وزیر اقتصاد، همچنین موظف شدند ظرف مدت 10 روز از بانک‌هایی که به وظایف در خصوص پرداخت تسهیلات مسکن عمل نکردند، گزارشی تهیه و ارائه کنند.

جواد اوجی وزیر نفت نیز با اشاره به آماده‌سازی و تکمیل مرحله 11 پارس جنوبی و بهره‌برداری رسمی از آن در روز آتی، گفت: قرارداد ساخت این سازه 1400 تنی با شرکت‌های شل و توتال منعقد شده بود که آن را نیمه‌کاره رها کردند اما پس از یک وقفه 20 ساله این پروژه به‌دست متخصصان و مهندسان ایرانی ظرف مدت 2 سال تکمیل و آماده بهره‌برداری شده است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید