کد خبر: ۲۱۴۱۲۶
۰:۰ - ۱۴۰۲/۶/۲۹

احداث شرکت پتروشیمیایی در شمال ایران با حضور روس ها
نماینده مجلس اعلام کرد:

احداث شرکت پتروشیمیایی در شمال ایران با حضور روس ها

نماینده مجلس با اعلام حل مشکلات حقوقی و قضایی احداث شرکت پتروشیمیایی از حضور روس ها در ساخت مجتمع پتروشیمی شمال ایران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، رمضانعلی سنگدوینی با اشاره به پیگیری مفاد و بندهای تفاهمنامه ساخت مجتمع پتروشیمی در شمال ایران با همکاری روسیه به ایلنا اعلام کرد: روس‌ها به سرمایه گذاری و اجرای این پروژه اقدام می‌کنند. چرا که باتوجه اقتصاد استان‌های شمالی بر پایه کشاورزی ، ساخت شرکت پتروشیمی‌ تولیدکننده مواد اولیه مورد نیاز مانند اوره و کود شیمیایی، قابل توجیه است.

ریلی در منطقه آزاد اینچه‌برون وجود دارد که در صورت راه اندازی مجتمع پتروشیمی در استان گلستان، ایران می تواند با کشورهای شمالی روابط اقتصادی و تجاری داشته باشد اما موضوع مهم در احداث پتروشیمی، تکمیل زنجیره ارزش از جمله تامین خوراک و مجوز ساخت به شرکت های آخر زنجیره است.

کلنگ احداث یک واحد پتروشیمیایی برای تولید اوره و آمونیاک‌ سال ۸۹ در منطقه آق قلا زده شد اما به دلیل برخی مشکلات حقوقی و با وجود پیشرفت ۱۵ تا ۲۰ درصدی معلق باقی ماند. با این حال مشکلات حقوقی و قضایی رفع شده و‌ پروژه در شرف اجرا است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیامرر


برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال بورس پرس در تلگرام شوید.
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید


آخرین اخبار
پربیننده ترین
طراحی سایت خبری و هاست توسط ایرسا هاستینگ