1. بورس ها
شنبه, ۰۶ آبان ۱۴۰۲ ۱۵:۵۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 215106
تمجید خاندوزی از مدیریت بازار ارز بدون اعتنا به وضعیت بورس/ تکلیف دفترچه قرمز!

تمجید خاندوزی از مدیریت بازار ارز بدون اعتنا به وضعیت بورس/ تکلیف دفترچه قرمز!

وزیر اقتصاد بدون اعتنا به روند نزولی شاخص بورس از مدیریت دولت در بازار ارز، تعریف و تمجید کرد و از سازمان‌های زیرمجموعه خواست دفترچه قرمز تهدیدها و برنامه مقابله تهیه کنند!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، احسان خاندوزی که عملکرد وی با انتقادات مجلسی ها به همراه بوده و هیچ عکس العملی هم به وضعیت سخت و بورس و روند نزولی شاخص نشان نداده در مراسم بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل در سازمان بورس، گفت: ایران در معرض نفوذها و تهدیدهای مختلف سایبری قرار داشته که مصداق آن به عنوان تهدید اقتصادی در رشد و پیشرفت است. دستگاه‌های مختلف در حوزه بودجه، بانک و بیمه در معرض این تهدیدها قرار دارند اما با هوشیاری و آمادگی دستگاه‌ها این تهدیدها دفع شد.

وی افزود: عده‌ای با شبهه‌ افکنی در باره نرخ ارز سال آینده ، قصد القای ناامنی را دارند ام طی 7 ماه گذشته در این زمینه موفق نشدند. در جنگ فلسطین هم عده‌ای قصد بهم ریختن وضعیت بازار ارز را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشتند اما با مدیریت دولت موفق نشدند و این بازار از ثبات برخوردار شد.

خاندوزی ادامه داد: سازمان‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد موظفند تا آخر سال دفترچه قرمزی از تهدیدهای احتمالی و برنامه مقابله با این تهدیدها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بر اساس ساعت و روز فراهم کنند تا در صورت وقوع این حوادث، مدت پیشگیری مشخص و مسیرهای جایگزین معرفی شود تا خدمات‌رسانی به مردم دچار اخلال نشود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
امیر آشفته | ۲ سال پیش
آقای خاندوزی خدا را شکر که با مدیریت توانمند بازار ارز را سرو سامان بخشیدید عکس العمل و نگاهی هم به وضعیت سخت و بورس و روند نزولی شاخص داشته باشید شاید با همان مدیریت چراغ بورس سبز شد. البته اگر عرضه دارید.
0
0