1. بورس ها
چهارشنبه, ۱۷ آبان ۱۴۰۲ ۱۴:۲۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 216410
دو بانک بورسی هم مجری انتقال سهام عدالت متوفیان به 15 میلیون وارث شدند
به همراه ۴۴ کارگزار منتخب:

دو بانک بورسی هم مجری انتقال سهام عدالت متوفیان به 15 میلیون وارث شدند

دو بانک بورسی پارسیان و ملت برای انتقال سهام عدالت ۳.۵ میلیون متوفی به ۱۵ میلیون وارث به ۴۴ کارگزار منتخب اضافه شدند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طبق آخرین تصمیم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، دو بانک بورسی پارسیان و ملت نیز در کنار ۴۴ کارگزار منتخب برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث اضافه شدند و قرار است در مراحل بعدی شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های بیشتر به این طرح افزوده شوند.

براساس این گزارش، فرایند انتقال سهام عدالت ۳.۵ میلیون متوفی به ۱۵ میلیون وارث از دو روز پیش از طریق سامانه میراث شروع شده تا بعد از 18 سال مشکل این گروه برطرف شود.

طبق جدول زمان بندی، وراث متوفیان سال 84 تا 1400 باید براساس های اعلامی، وارد درگاه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی https://ddn.csdiran.i شوند و نسبت به تعیین وضعیت زمان تشکیل پرونده برای آغاز فرایند انتقال سهام اقدام کنند.

وراث متوفیان سال ۸۴ و قبل از آن در ۱۵ آبان

متوفیان سال ۸۵ در ۲۷ آبان

سال ۸۶ و ۸۷ در ۱۱ آذر

سال ۸۸ و ۸۹ در ۲۵ آذر

سال ۹۰ و ۹۱ در ۹ دی

سال ۹۲ و ۹۳ در ۲۳ دی

سال ۹۴ و ۹۵ در ۷ بهمن

سال ۹۶ و ۹۷ در ۲۱ بهمن

سال ۹۸ و ۹۹ در ۵ اسفند

سال ۱۴۰۰ و به بعد ۱۹ اسفند

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید