1. صنایع
یکشنبه, ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 223377
افزایش تولید نفت از 3.6 به 4 میلیون بشکه تصویب شد/ تحقق درآمد 7 میلیاردی
در جلسه شورای اقتصاد:

افزایش تولید نفت از 3.6 به 4 میلیون بشکه تصویب شد/ تحقق درآمد 7 میلیاردی

دو طرح افزایش تولید روزانه نفت خام از ۳.۶ به ۴ میلیون بشکه توسط شرکت ملی نفت و کاهش مصرف فرآورده‌های نفتی در جلسه شورای اقتصاد بررسی و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در دومین جلسه شورای اقتصاد در سال جاری که به ریاست محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری برگزار شد، کلیات طرح ارائه گزارش آخرین وضعیت طرح‌های معرفی شده برای استفاده از تسهیلات مالی خارجی و طرح افزایش تولید نفت خام توسط شرکت ملی نفت بحث، بررسی و تصویب شد.

بر اساس این گزارش در این جلسه، کلیات طرح ارائه گزارش آخرین وضعیت ۶ طرح معرفی شده برای استفاده از ۵.۵ میلیارد دلار تسهیلات مالی خارجی بررسی و مصوب شد.

همچنین طرح افزایش تولید نفت خام توسط شرکت ملی نفت و طرح کاهش مصرف فرآورده‌های نفتی بررسی و تصویب شد. طبق این طرح تولید نفت از ۳.۶ به ۴ میلیون بشکه در روز اجرایی می‌شود.

در این طرح با سرمایه‌گذاری ۳ میلیارد دلاری تنها در سال جاری معادل ۷ میلیارد درآمد نفتی محقق و این سرمایه‌گذاری عظیم نفتی با اولویت مشارکت مردمی اجرایی و نهایی می شود.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید