1. شرکت ها
یکشنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۳ ۱۳:۱۸
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 224455
نتیجه مجمع سالانه "آپ" مشخص شد + زمان تقسیم سود هر سهم

نتیجه مجمع سالانه "آپ" مشخص شد + زمان تقسیم سود هر سهم

مجمع سالانه آسان پرداخت برگزار و با تصویب صورت های مالی، مقرر شد 68 ریال سود نقدی برای هر سهم توزیع شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مجمع سالانه شرکت آسان پرداخت صبح با حضور 87 درصدی سهامداران در محل دانشگاه بهشتی برگزار و پس از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره مربوط به سال مالی منتهی به اسفند 1402 و نظر حسابرس و بازرس قانونی، صورت های مالی تصویب و به پیشنهاد هیات مدیره مقرر شد از 113 ریال سود محقق شده هر سهم 68 ریال معادل 60 درصد برای هر سهم توزیع شود.

بر اساس این گزارش، سود سهامداران حقیقی، سبدها و صندوق های سرمایه گذاری دارای کمتر از 1.5 میلیارد سهم، 29 مهر و سود سهامداران حقیقی، سبدها و صندوق های سرمایه گذاری دارای بیشتر از 1.5 میلیارد سهم، 30 آبان به حساب سجامی واریز می شود.

سود سهامداران حقوقی نیز با ارائه درخواست کتبی و اعلام شماره حساب بانکی، 30 آبان ماه پرداخت خواهد شد.

محمدحسن ملیحی رئیس مجمع و رئیس هیات‌مدیره آسان‌پرداخت در این مجمع درخصوص ارزش‌گذاری برند آپ، گفت: اپلیکیشن و برند آپ به عنوان پرکاربرد ترین سوپراپلیکیشن صنعت پرداخت، یکی از دارایی‌های اصلی شرکت است. لذا یکی از برنامه‌های اصلی در آینده نزدیک، ارزش گذاری درست این اپلیکیشن و اعمال آن در سرمایه شرکت است.

وی افزود: ارزش قابل توجه و ارزنده اپلیکیشن آپ تا کنون در ارزش‌گذاری فعالان بازار در قیمت سهم به درستی لحاظ نشده که با برنامه‌های پیش رو و نمایش ارزندگی این سهم، امید می رود به نوعی از  سهامدارانی که طی این سال‌ها در کنار  آپ بودند، قدردانی شود.

ملیحی در خصوص درآمدهای اپلیکیشن آپ با اشاره به تشریفات اداری کند و سخت‌گیری‌های بانک مرکزی در بازبینی سالانه نظام کارمزد ارائه برخی خدمات به مشتریان در اپلیکیشن آپ، توضیح داد: این ‌فرایندهای زمانبر رگولاتوری در شرایطی اتفاق می‌افتد که نظام کارمزدی در صنعت پرداخت به رغم افزایش قابل توجه هزینه‌ها، طی سال‌های گذشته تغییراتی بسیار ناچیز داشته و در صورت ادامه روند فعلی، فعالیت و توسعه خدمات توسط بازیگران صنعت پرداخت با چالش‌هاش جدی مواجه خواهد شد که امید می رود بانک مرکزی و نهادهای قانون‌گذار به این مطالبه‌گری نگاهی ویژه داشته باشند.

باقر صمدی سرپرست آسان‌پرداخت علاوه بر معرفی شرکت و خدمات ضمن اشاره به دستاوردها در سال ۱۴۰۲ از رشد ۳۶ درصدی کل درآمدهای عملیاتی شرکت و رشد ۱۱ درصدی درآمدهای شاپرک در سال مالی گذشته خبر داد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید