1. سایر حوزه ها
پنجشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ ۱۱:۳۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 224838
10 هزار مدیر دولت سیزدهم بیشتر از سقف 55 میلیون تومان حقوق گرفته اند!

10 هزار مدیر دولت سیزدهم بیشتر از سقف 55 میلیون تومان حقوق گرفته اند!

طبق اعلام رییس دیوان محاسبات، حقوق بیش از ۱۰ هزار مدیر دولت سیزدهم بیشتر از سقف 55 میلیون تومانی بود!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، روزنامه اعتماد اعلام کرد: به گفته احمدرضا دستغیب رییس دیوان محاسبات، ۱۰ هزار و ۱۷۴ مدیر طی سال گذشته مازاد بر سقف حقوق و مزایا دریافتی داشته‌اند.

براساس این گزارش، منظور از سقف حقوق 55 میلیون تومان است که به عنوان سقف حقوق و مزایای کارکنان دولت در بودجه سال 1402 گنجانده شد.

با اینکه دستغیب اشاره‌ای نکرده که میزان دریافتی این 10 هزار و 174 نفر چقدر بوده اما قدر مسلم در بدنه دولت سیزدهم کسانی بوده‌اند که سقف حقوق را شکسته و به اصطلاح نجومی‌بگیر شده‌اند.

پیش از این غلامحسین محسنی‌اژه‌ای رییس قوه قضاییه گفته بود: افزایش حقوق مدیران در دولت سیزدهم جهش بسیار زیادی کرده است. در دولت قبلی مدیری نبوده که حقوق ۱۰۰ میلیون بگیرد اما افرادی با متوسط دریافت ماهیانه ۲۰۰ میلیون در این دولت حضور داشته‌اند.

انتهای پیام

 

۴ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
ناصر | ۱ سال پیش
آنقدر به سایر افراد شاغل و کارگر و بازنشسته خیلی کمتر به اندازه بخور و نمیر حقوق می دهند که برای توجیه حقوقهای کمتر اینها را نجومی تلقی می کنند کشوری با اینهمه منابع بدلیل بریدن از دنیا و چسبیدن به روسیه و چین دیگر خط فقر در آن پاک شده و بجز ۷ تا ۸ درصد اگر زندگی واقعی کنند در زیر خط فقر هستند
0
0
علی اصغررستمی | ۱ سال پیش
بعدا این مدیر ها میخاستن حقوق کارگرها را درست کننن
خنده دار نیست
حقوق مدیر پشت میز نشین بی خاصیت 200میلیون

حقو کار گری که صب تا شب زیر آفتاب هست 8میلیون
اینو میگن عدالت جمهوری اسلامی و عدالت علی
0
0
مجتبی | ۱ سال پیش
به نظر من پرداخت این میزان حقوق برای مدیران اقتصادی معقول است اما برای کارمندان و مدیرانی که کار یکنواخت خدماتی ارائه میدهند زیاد است .
0
0
مجتبی | ۱ سال پیش
اگر در یک آپارتمان زندگی کنید که همه باید شارژ ماهانه پرداخت کنند وقتی ساکنین آپارتمان مطلع شوند که فلان شخص شارژ ماهیانه آپارتمان را پرداخت نمی کند او را شخص بی فرهنگ و بی شخصیت به حساب می آورند و حتی ممکن است جواب سلام او را هم ندهند !!!... وقتی در یک کشور همه مالیات پرداخت کنند مثل شارژ آپارتمان خود مردم از کسانیکه مالیات پرداخت نمی کنند دوری می کنند و آنها را مورد سرزنش قرار می دهند و ... در ایران همه باید مالیات پرداخت کنند تا خود مردم با فرار های مالیاتی برخورد کرده و از این گونه اشخاص دوری کنند تا فراریان مالیاتی از لحاظ اجتماعی و اقتصادی تحت فشار قرار گیرند و حتی توسط مردم به اداره دارایی معرفی شوند بدون اینکه نیاز باشد که به گزارش کنندگان جایزه ای داده شود و ... پس همه افراد جامعه از قبیل کارگران و کشاورزان و ... نیز باید مالیات بدهد ولی مقدار آن بسته به درآمد کم و زیاد است.
0
0