1. صنایع
چهارشنبه, ۲۵ مهر ۱۴۰۳ ۰۰:۰۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 226496
حذف قیمت دستوری 4 محصول لبنی و گرانی 30 درصدی تکذیب شد

حذف قیمت دستوری 4 محصول لبنی و گرانی 30 درصدی تکذیب شد

حذف قیمت گذاری دستوری ۴ محصول لبنی و افزایش ۳۰ درصدی لبنیات از سوی سازمان حمایت تکذیب شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی درحالی از حذف قیمت گذاری دستوری 4 محصول (شامل پنیر UF 400 گرمی، ماست 2.5 کیلویی، شیر یک لیتری کم‌ چرب و شیر نایلونی 900 گرمی) و گرانی 30 درصدی محصولات (شامل ۱۴ و 16 درصد افزایش ناشی از تغییر قیمت شیرخام و هزینه‌های سربار تولید) خبر داده بود که هر دو مورد از سازمان حمایت تکذیب شد.

براساس این گزارش ، سازمان حمایت که وابسته به وزارت صنعت است، اعلام کرد: با عنایت به اخبار منتشره از قول دبیر انجمن صنایع لبنی مبنی بر لغو قیمت گذاری 4 محصول لبنی بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار و مجوز سازمان حمایت و افزایش 30 درصدی محصولات لبنی ، طی اطلاع واصله از مسئولین تنظیم بازار و سازمان حمایت، هیچ گونه مصوبه و مجوزی از مراجع یا سایر دستگاه های ذی مدخل در این خصوص صادر نشده و این اخبار مورد تایید نیست.

قیمت محصولات لبنی ۳۰ درصد افزایش یافت که شامل ۱۴ درصد افزایش ناشی از تغییر قیمت شیرخام و ۱۶ درصد هزینه‌های سربار تولید است

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید