
یادآوری چند "هیچ کجای دنیا" برای وزیر مخالف عرضه خودرو در بورس!
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد اتابک چهارشنبه گذشته با وعده جبران کاهش 7 درصدی تولید خودرو در نیمه نخست سال و به دلیل کمبود برق، رسما با عرضه خودرو در بورس کالا مخالفت کرد تا موجی تازه از انتقادات و اعتراضات در مورد این موضوع مهم چند سال اخیر به راه افتاد.
وی مانند اکثر مسئولان و در مقایسه ایی یک طرفه و بدون در نظر گرفتن همه جوانب، مدعی شده بود در هیچجای دنیا، عرضه خودرو در بورس انجام نمی شود و نظر شورای رقابت در مخالفت با از سرگیری فروش محصولات در بورس کالا صحیح است!
برخی فعالان بازار سرمایه در اعتراض به این موضع، مواردی را اعلام کردند که شاید و شاید و شاید بتواند اندکی اتابک را به فکر وادارد!
محورهای انتقادات مربوط به نبود لاتاری و صف خرید خودرو در هیچ کجای دنیا، محرومیت مردم هیچ کجای دنیا از خودروهای خارجی، عدم سود قابل توجه دلالان خودرو از تولیدکنندان در هیچ کجای دنیا، عدم استفاده از منابع سهامداران برای تخصیص به عده ای خاص در هیچ کجای دنیا، عدم تامین تامین مالی ۴۰ درصدی در هیچ کجای دنیا است!
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









خواستم یه مورد دیگه در هیچ کجای دنیا را به اقای وزیر یاداوری کنم که هیچ کجای دنیا ایجوری قیمت دستوری ولو به نابودی شرکتها نمیدن در هیچ کجای دنیا برق صنعت و تولید رو به صلاح نمیدانندکه قطع کنن