1. صنایع
دوشنبه, ۲۱ آبان ۱۴۰۳ ۲۱:۱۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 227212
آخرین تحولات بازار کامودیتی‌ها با کاهش همزمان طلا، نفت و فلزات

آخرین تحولات بازار کامودیتی‌ها با کاهش همزمان طلا، نفت و فلزات

بازار جهانی کامودیتی ها تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، افزایش تعرفه‌ها و ... با کاهش طلا، نفت و فلزات همراه شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، آخرین وضعیت بازارهای جهانی از جمله قیمت طلا، نفت، روند فلزات پایه و ... از سوی کارگزاری بانک ملت اعلام شد.

براساس این گزارش، قیمت طلا طی هفته گذشته تحت تاثیر عواملی از جمله پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و سیاست های افزایش تعرفه‌ها، کاهش مالیات و مقررات زدایی پیش رو دولت جدید همزمان با کاهش 0.25 درصدی نرخ بهره فدرال رزرو در جمعه با کاهش در 2،687 دلار در هر اونس بسته شد.

قیمت نفت نیز تحت تاثیر عدم اختلالات طولانی مدت عرضه ناشی از طوفان رافائل در خلیج مکزیک آمریکا و ناامیدی‌ها پیرامون اقدامات محرک اقتصادی چین در 74 دلار در هر بشکه معامله شد.

در این شرایط قیمت متانول چین به دلیل نگرانی‌ها در مورد عرضه متانول زمستانه از ایران به چین با افزایش 292 دلار بر تن معامله شد. قیمت اوره فوب خاورمیانه و اوره فوب ایران به ترتیب در 332.5 دلار بر تن و 310 دلار بر تن با کاهش معامله شدند.

در بازار فلزات اساسی هم با توجه به پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در بحبوحه انتظارات برای موانع تجاری بیشتر و تعرفه‌های گمرکی علیه چین بر جو بازار فلزات اثر گذار است. در این شرایط قیمت آلومینیوم به دلیل تشدید بحران عرضه آلومینا با افزایش 2،630 دلار بر تن معامله شد.

درحالی که قیمت مس تحت تاثیر ناامیدی تاثیرات محرک مالی جدید چین با کاهش 9،441 دلار بر تن معامله شد. قیمت روی نیز تحت تاثیر نگرانی پیرامون تقاضا با کاهش 2،989 دلار بر تن معامله شد. در هفته اخیر قیمت محموله‌های سنگ 62 درصد چین تحت تاثیر امیدواری نسبت به شنیده شدن اخبار خوب از جلسه گنگره ملی چین با افزایش 106 دلار بر تن معامله شد.

جهت اطلاعات بیشتر و دریافت فایل به tacodal.ir و mellatbroker.ir مراجعه شود.

6732422ff3558.jpg

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید