1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۳ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 228585
افشاگری سلاح ورزی درباره ارتباط 95 میلیارد تومانی و استیضاح وزرا

افشاگری سلاح ورزی درباره ارتباط 95 میلیارد تومانی و استیضاح وزرا

رئیس سابق اتاق بازرگانی درباره ارتباط خروج ۹۵ میلیارد تومان از بانک به اسم پروژه تخریب وزیر اقتصاد و دولت پزشکیان، افشاگری کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسین سلاح ورزی در خصوص داستان "م" به عنوان بچه حزب‌اللهی تندرو با خروج ۹۵ میلیارد تومان از بانک به اسم پروژه تخریب همتی و دولت پزشکیان در شبکه ایکس (توییتر سابق)، اعلام کرد: چرا وقتی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در مورد ارتباط آن با حلقه فساد دفتر رئیسی و جریان پول‌های مشکوک "نود" و ماموریت برای تخریب افراد گفته و نوشته شد کسی واکنش نشان نداد؟

می‌خواهید شبکه را شناسایی کنید؟ رابطه "م - الف" مامور خاطی اطلاعات سپاه با وی را در سه سال گذشته بررسی کنید تا به تمام عوامل فاسد و پولی رسانه‌های زرد تخریبگر دست پیدا کنید. البته اگر اراده‌ای وجود دارد.

انتهای پیام

 

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
علی | ۱ سال پیش
ای اهل ایمان! اگر فاسقی خبری برایتان آورد، خبرش را بررسی و تحقیق کنید تا مبادا از روی ناآگاهی، گروهی را آسیب و گزند رسانید و بر کرده خود پشیمان شوید
سوره مبارکه الحجرات آیه 6
0
0