1. بورس ها
شنبه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ ۰۹:۵۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 229674
عامل ترغیب سهامداران به نگاه بلند مدت در عرضه های اولیه

عامل ترغیب سهامداران به نگاه بلند مدت در عرضه های اولیه

مدیرعامل شرکت بورس، عرضه اولیه شرکت های کوچک و متوسط از طریق صندوق ها را ضرورت و اوراق تبعی را عامل ترغیب سهامدار به نگاه بلند ‎مدت اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمود گودرزی یکی از اشکالات عرضه‌های اولیه سال ۹۹ را سهامدار شدن مستقیم مردم دانست که با توجه به سواد مالی محدود، ریسک بسیاری را به متولیان بازار سرمایه تحمیل کرد و گفت: صندوق های بخشی که بطور تخصصی برای صنایع مختلف ایجاد شدند به جذب بخشی از نقدینگی با حضور مدیران حرفه ای کمک کردند.

وی افزود: شرکت‌های متوسط که با سرمایه و سودآوری کم وارد بورس می شوند به هیچ عنوان نباید میلیون‌ها سهامدار در مجمع داشته باشند. چرا که این موضوع برای آنها بسیار دردسر ساز است. بخشی از عرضه اولیه شرکت های کوچک و متوسط باید همانند فرابورس از طریق صندوق ها صورت گیرد.

گودرزی ادامه داد: اقداماتی مثل اوراق تبعی و بیمه سهام در عرضه های اولیه، سهامداران را بیشتر ترغیب می کند تا نگاه بلند‎مدت داشته و از انگیزه سود کوتاه مدت فاصله بگیرد و در سهم بماند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید