1. شرکت ها
سه شنبه, ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ ۱۲:۲۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 232189
تفاهم‌نامه جدید "فارس" و ارزیابی 97 طرح در صندوق خطرپذیر

تفاهم‌نامه جدید "فارس" و ارزیابی 97 طرح در صندوق خطرپذیر

هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس با وزارت علوم و معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، تفاهم‌نامه همکاری وزارت علوم و معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس توسط محمد شریعتمداری، حسین سیمایی و حسین افشین به امضا رسید.

بر اساس این گزارش، محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس در حاشیه این مراسم از تصمیم تخصیص ۲ درصد درآمد حاصل از فروش شرکت‌های تابعه به تحقیق‌ و توسعه خبر داد.

وی افزود: "فارس" با تأسیس صندوق سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر (CVC) آماده پشتیبانی و حمایت از طرح‌های فناورانه است. ۹۷ طرح به این صندوق پیشنهاد شده تا برای حمایت مورد بررسی قرار گیرند. این شرکت با ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان بیش از 6.5 هزار هزار میلیارد تومان قرارداد منعقد کرده است.

شریعتمداری ادامه داد: موضوع تحقیق‌ و توسعه در صنعت پتروشیمی از اهمیت بالایی برخوردار است. باید ارزش محصولات افزایش یابد. تلاش می‌شود نیازمندی‌های فناورانه از طریق شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان رفع و در این مسیر امکانات لازم فراهم شود. هلدینگ خلیج‌ فارس آمادگی دارد در زمینه پایان‌نامه‌ها، ایجاد کنسرسیوم‌های مشترک، مراکز تحقیقاتی و پلتفرم‌های شبیه‌سازی، مشارکت و همکاری داشته باشد.

حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور نیز با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده، گفت: با این تفاهم‌نامه ارتباط مالی دانشگاه‌های ممتاز و درجه یک با هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس برقرار می‌شود تا به‌محض واریز وجه به‌حساب دانشگاه، اعتبار مالیاتی برای "فارس" در نظر گرفته شود.

حسین سیمایی وزیر علوم نیز تفاهم‌نامه منعقد شده را یکی از بهترین و بزرگ‌ترین تفاهم‌نامه‌ها در حوزه صنعت خواند و گفت: حسن این تفاهم‌نامه در نظر گرفتن ساز و کارهای اجرایی دقیق در آن است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید