1. سایر حوزه ها
شنبه, ۲۸ تیر ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 233145
عراقچی برای دور جدید مذاکره با اروپا شرط گذاشت

عراقچی برای دور جدید مذاکره با اروپا شرط گذاشت

وزیر خارجه گفت: دور جدید مذاکرات تنها با اعلام آمادگی طرف مقابل برای توافق هسته‌ عادلانه امکان پذیر است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عباس عراقچی با اشاره به برگزاری کنفرانس ویدیویی مشترک با وزرای خارجه سه کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: تجربه توافق هسته‌ ای سال ۲۰۱۵ نشان می‌ دهد مسیر تعامل موفق تنها در سایه تعهد و احترام متقابل میسر است. با این حال این آمریکا بود که یک‌ جانبه از توافق خارج شد نه ایران. در ژوئن سال جاری نیز میز مذاکرات را ترک کرد و رویکرد نظامی را در پیش گرفت.

هرگونه گفت‌ و گوی جدید تنها زمانی می‌ تواند آغاز شود که طرف مقابل آمادگی را برای دستیابی به توافقی عادلانه، متوازن و مبتنی بر منافع مشترک نشان دهد.

اگر اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی مایل‌اند نقشی سازنده ایفا کنند باید از رفتارهای غیرسازنده و استفاده از ابزارهای تهدید آمیز از جمله تهدید به اجرای ساز و کار اسنپ‌ بکپ که فاقد پشتوانه اخلاقی و حقوقی است، پرهیز کنند. دستیابی به راه‌ حل پایدار تنها از مسیر احترام، مسئولیت‌پذیری و اراده سیاسی ممکن خواهد بود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید