1. صنایع
شنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ ۱۰:۱۵
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 234529
بهینه‌ سازی مصرف برق در زمستان هم ادامه خواهد یافت!

بهینه‌ سازی مصرف برق در زمستان هم ادامه خواهد یافت!

مدیرعامل توانیر گفت: بهینه‌ سازی مصرف برق در تابستان باید در زمستان نیز با توجه به الگوهای گرمایشی و ظرفیت‌ ها ادامه یابد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مصطفی رجبی مشهدی  در جلسه مدیریت گذر از اوج بار تابستان گفت: وضعیت سوخت در سال جاری نسبت به سال گذشته بهتر است اما این به معنای غفلت از ماموریت‌ های مستمر مدیریت مصرف نیست. اقداماتی که در تابستان برای بهینه‌سازی مصرف انجام شد باید در زمستان نیز با توجه به الگوهای گرمایشی و ظرفیت‌ های موجود ادامه یابد.

وی افزود: ناترازی برق مسئله‌ای جدی است که به راحتی برطرف نمی‌شود. این جلسه پایان کار نیست بلکه شروعی برای استمرار فعالیت‌ها و آمادگی در دوره سرد سال است. شفاف‌ سازی برنامه‌ها و تداوم جلسات مشورتی با مدیران و کارشناسان ادامه خواهد داشت.

رجبی مشهدی ادامه داد: آمادگی کامل برای عبور از زمستان ضروری است. تنها با اجرای دقیق برنامه‌ها و همکاری همه بخش‌ ها می‌ توان ناترازی موجود را مدیریت کرده و خدمات پایدار به مردم ارائه داد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید