
تحریم دو سرمایه دار ایرانی و 14 شخص حقیقی و حقوقی مستقر در دو کشور
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: دو سرمایه دار ایرانی به نام های علیرضا درخشان و آرش استکی علیوند به همراه بیش از ۱4 شخص حقیقی و حقوقی مستقر در هنگ کنگ و امارات به دلیل مشارکت در انتقال بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارز دیجیتال حاصل از فروش نفت ایران، تحریم شدند.
بر اساس این گزارش این افراد با استفاده از شبکهای از شرکت های صوری بین المللی، فرآیند انتقال وجوه دیجیتال را تسهیل کردهاند. این منابع مالی به نفع نیروهای مسلح ایران از جمله نیروی قدس سپاه پاسداران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مورد استفاده قرار گرفته است.
این اقدام بخشی از تلاش های آمریکا برای مقابله با شبکه های مالی پنهان موسوم به بانکداری سایه است که با بهرهگیری از ارزهای دیجیتال و شرکت های صوری، تحریمها را دور می زنند.
جان کی هرلی معاون وزیر خزانه داری در امور تروریسم و اطلاعات مالی، گفت: این تحریمها بر اساس فرمان اجرایی ریاست جمهوری صادر شده توسط ترامپ در ماه فوریه اعمال شدهاند. فرمانی که هدف آن رساندن صادرات نفت ایران به صفر و جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح های هستهای عنوان شد.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام






