1. سایر حوزه ها
پنجشنبه, ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 234662
مجمع تشخیص مصلحت هم با تغییر روش بررسی لایحه بودجه موافقت کرد

مجمع تشخیص مصلحت هم با تغییر روش بررسی لایحه بودجه موافقت کرد

هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص با تغییر روش بررسی لایحه بودجه، موافقت کرد و در صورت تایید شورای نهگبان باید منتظر لایحه بودجه جدید از سوی دولت بود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن زنگنه نماینده مجلس با اشاره به جلسه عصر دیروز هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت برای بررسی مصوبه مجلس در خصوص اصلاح ماده ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی به خانه ملت گفت: مصوبه مجلس مبنی بر تغییر بررسی لایحه بودجه سالانه، مغایر سیاست‌های کلان شناخته نشد و مورد تأیید مجمع قرار گرفت.

وی افزود: با این رویداد باید منتظر نظر شورای نگهبان درباره مصوبه مجلس بود که احتمالا" طی این هفته یا هفته آینده به مجلس اعلام خواهد شد. اصلاح ماده ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی به شفاف‌ تر و کارآمدتر شدن فرآیند بررسی لایحه بودجه در مجلس کمک خواهد کرد.

به گفته زنگنه با تصویب این طرح، لایحه بودجه جدیدی از سوی دولت ارائه خواهد شد و دولت باید تمام بخش های بودجه را در یک مرحله و همراه با جداول به مجلس تقدیم کند. یعنی دولت باید برای احکام برنامه هفتم، اعداد و ارقامی در جداول بودجه تعیین کند تا اختیارات مجلس افزایش یابد و نمایندگان بتوانند ردیفی برای اجرای قانون برنامه و سایر احکام قانونی در بودجه تعریف کنند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید