
خطیب زاده: توافق با آژانس قربانی سیاسی کاری شد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سعید خطیب زاده به ریانووستی، اعلام کرد: سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) همواره تاکید کردند در صورت توافق ایران با آژانس انرژی اتمی به آن احترام می گذارند و اجرا خواهند کرد اما بار دیگر نشان دادند گرفتار بی عملی هستند و هر اقدام ایران را بیش از حد سیاسی می کنند.
با آژانس در قاهره توافق شد و ایران ابراز رضایت به این نهاد کرد اما پس از آن اروپایی ها تنها ایراد و اشتباهات بیشتری را گوشزد کردند. ایران همچنان به دیپلماسی متعهد است اما اقدامات آینده تهران بستگی به تصمیم طرف های مقابل در مورد اعمال مجدد تحریمها دارد.
ایران نامه ای درباره مکانیسم ماشه به دبیر کل سازمان ملل ارسال و اعلام کرد اروپایی ها هیچ مبنای قانونی برای استفاده از این مکانیسم ندارند و از آن برای اهداف سیاسی سوءاستفاده می کنند. پاسخ ایران بر اساس تحولات آینده خواهد بود اما همچنان معتقد است دیپلماسی بهترین مسیر برای موفقیت است.
ادامه رفتار غیر منطقی و غیر مسئولانه آنها ممکن است موجب شود ایران نتواند توافق هستهای جدید را بپذیرد. پذیرش توافق تنها بر اساس اصول سیاست خارجی و منافع ایران خواهد بود.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام










