
خروج موقت 9 نماد و چندین روزه یک نماد از تابلو معاملات، رفع گره از دو سهم
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، قبل از شروع آخرین روز کاری بورس در هفته جاری، نماد شرکت های گروه بهمن، گروه مالی صبا تامین، بانک تجارت، آ.س.پ، افق کوروش و اعتباری ملل برای یک ساعت متوقف شد.
شرکتهای گروه صنعتی بارز (پکرمان) هم برای یک روز و پتروشیمی آبادان، بانک ایران زمین و عمران و سازندگی قزوین هم برای دو روز از تابلو معاملات خارج شدند.
نماد کابل البرز هم به دلیل ظن دستکاری بازار یا استفاده از اطلاعات نهانی در معاملات برای بررسی بیشتر حداکثر تا 19 آبان متوقف شد.
سهام دو شرکت فرابورسی تهران دارو و توسعه و عمران استان اردبیل که بازار پایه زرد و قرمز حضور دارند مشمول رفع گره معاملاتی بوده و معاملات سهام شرکت صنعتی و تولیدی اتمسفر با محدودیت سفارش 100 هزار سهمی خواهد بود.
ابطال بخشی از معاملات هم شامل 11شرکت بورسی پتروشیمی بوعلی سینا، گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، سیمان خوزستان، معدنی املاح ایران، پالایش نفت تبریز، بانک تجارت، سرمایه گذاری غدیر، ایران خودرو، سایپا، پالایش نفت اصفهان، بورس کالا و قند هکمتان به دلیل عدم رعایت انصاف به همراه نمادهای فرابورسی " سفارود، پتوسعه و ثالوند" شد.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









