1. سایر حوزه ها
شنبه, ۱۷ آبان ۱۴۰۴ ۲۲:۰۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 236048
حضور همراه اول در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف

حضور همراه اول در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف

پانزدهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف از ۱۸ تا ۲۰ آبان‌ با شعار برنده‌ها از فضا نمی‌آیند و با مشارکت همراه اول برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، نمایشگاه کار رویدادی است که در آن شرکت‌ها و سازمان‌های مطرح موقعیت‌های شغلی را در معرض نمایش می‌گذارند و بازدیدکنندگان می‌توانند به صورت مستقیم با مدیران جذب و استخدام ملاقات کنند.

همراه اول در راستای رویکرد در توجه به توسعه استعداد و سرمایه‌های انسانی به همراه بازوی جذب و پرورش استعداد (آکادمی همراه اول) و شرکت ستاره اول در این رویداد حضور دارد.

در این نمایشگاه، آکادمی همراه اول برنامه‌هایی مانند بورسیه برای دانشجویان رشته‌های مورد نیاز، دوره‌های کارآموزی در همراه اول و شرکت‌ های زیرمجموعه و طرح همراه نخبگان را برای حمایت از استعدادهای برتر معرفی می‌کند.

همچنین سرویس فناورانه هوش مصنوعی مصاحبه که در مجموعه نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه توسعه یافته در این رویداد قابل مشاهده و بررسی است.

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها با حضور در این نمایشگاه می‌توانند از نزدیک با مسئولان جذب و استخدام دیدار کنند و با ‌فرصت‌های استخدام و یادگیری در بزرگترین اپراتور خاورمیانه آشنا شوند.

همراه اول توسعه سرمایه انسانی و پرورش استعدادهای جوان را بخشی اساسی از راهبرد در مسیر تحول دیجیتال می‌داند. رویکردی که علاوه بر تقویت زیرساخت‌های فناورانه، فرصتی ارزشمند برای جوانان فراهم می‌کند تا مسیر رشد حرفه‌ای را در کنار بزرگ‌ترین اپراتور خاورمیانه دنبال کنند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید