1. سایر حوزه ها
یکشنبه, ۲۵ آبان ۱۴۰۴ ۱۲:۲۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 236256
نحوه جدید و همراه با سلاح مذاکره با آمریکا از زبان معاون وزیر خارجه

نحوه جدید و همراه با سلاح مذاکره با آمریکا از زبان معاون وزیر خارجه

معاون وزیر خارجه، نحوه جدید مذاکره احتمالی با آمریکا را مذاکره مسلح یعنی مذاکره‌ بدون هیچ اعتماد و آماده اقدام در برابر فریب‌ها اعلام کرد!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سعید خطیب زاده در حاشیه کنفرانس بین‌ المللی حقوق بین‌ الملل تحت تهاجم، تجاوز و دفاع، اعلام کرد: آمریکا تا به امروز در هیچکدام از ادعاها طی چند ماه گذشته آمادگی یک مذاکره واقعی نتیجه‌ محور را نداشته است. دولت ایران پیش از آغاز حملات تلاش کرده بود تا از وقوع جنگ و تشدید تنش‌ ها جلوگیری کند اما آنچه در عمل رخ داد حاصل توهمات و انحرافات ادراکی طرف مقابل بود.

آمریکا در پی دستیابی به اهداف از طریق نمایش‌ های دیپلماتیک و تئاتر مذاکره بوده و تمام سلاح‌های نظامی را علیه کشورهای دیگر به کار گرفته و منابع را مسلح کرده و آرایش تهدید برای کشورها گرفته که مذاکره بی‌طرفانه نیست. ایران همواره آمادگی برای مذاکره در چارچوب رهنمودهای رهبر انقلاب و با محوریت منافع عالیه ملت ایران دارد.

درباره مفهوم مذاکره مسلح هم باید گفت در شرایطی که آمریکا تمام سلاح‌های نظامی را علیه کشورهای دیگر به کار گرفته و منابع را در قالب آرایش تهدید سازماندهی کرده، نمی‌توان از مذاکره بی‌طرفانه سخن گفت. بنابراین اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا در چارچوب شرایط اعلامی باشد، قطعاً مذاکره مسلح خواهد بود. یعنی مذاکره‌ای که در آن ایران هیچ اعتمادی به طرف مقابل ندارد و آماده است در برابر فریب‌های احتمالی، اقدامات مؤثر انجام دهد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید