
ترامپ 3 شرط توافق با ایران را به بن سلمان اعلام کرد که شدنی نیست!
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مجتبی ذوالنوری با اشاره به شروط مطرح شده از سوی آمریکا برای توافق با ایران، گفت: ترامپ به بن سلمان اعلام کرده برای توافق با ایران 3 شرط اصلی دارد که شامل غنی سازی صفر در خاک ایران، قطع همکاری با جریانهای مقاومت و کاهش برد موشکی است. هیچ یک از این شروط منطقی یا قابل پذیرش نیست.
وی افزود: مذاکره باید بر پایه داد و ستد باشد، نه اینکه طرف مقابل با زورگویی و پیش شرط های یک جانبه مسیر گفت و گو را تعیین کند. آمریکا حتی به توافقاتی که امضا کرده پایبند نیست.
ذوالنوری ادامه داد: اگر حمایت آمریکا از اسرائیل قطع شود، موجودیت اسرائیل فرو خواهد پاشید. توان موشکی ایران ابزار دفاعی است. چرا باید دیگران مسلح باشند و ایران خلع سلاح شود. شرط کاهش برد موشک ها به کمتر از ۳۰۰ کیلومتر به معنای تلاش برای نابودی ایران است.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام







