1. شرکت ها
چهارشنبه, ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ ۰۸:۴۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 237867
برنامه افزایش سرمایه دو شرکت دیگر از سود انباشته

برنامه افزایش سرمایه دو شرکت دیگر از سود انباشته

دو شرکت الکتریک خودرو شرق و توکا رنگ فولاد سپاهان نیز از برنامه افزایش سرمایه 34 و 36 درصدی از سود انباشته خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، دو شرکت الکتریک خودرو شرق و توکا رنگ فولاد سپاهان نیز از برنامه افزایش سرمایه 34 و 36 درصدی از محل سود انباشته خبر دادند.

بر اساس این گزارش، "خشرق" در نظر دارد سرمایه فعلی را از 402.7 به 541.4 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته به منظور جلوگیری از خروج منابع و تامین سرمایه در گردش جهت افزایش ظرفیت تولید دسته سیم خودروی 207 و استفاده از مشوق مالیاتی اعمال خواهد شد.

همچنین "شتوکا" درصدد است سرمایه فعلی را از 126.2 به 171.2 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی و استفاده از معافیت مالیاتی صرف خواهد شد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید