1. صنایع
دوشنبه, ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 238142
تکلیف 70 هزار میلیارد تومانی دولت برای حمایت از تولیدکنندگان دام و طیور

تکلیف 70 هزار میلیارد تومانی دولت برای حمایت از تولیدکنندگان دام و طیور

کمیسیون کشاورزی مجلس از تکلیف ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت برای حمایت از تولیدکنندگان دام و طیور و در قالب کارت‌های اعتباری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، هوشنگ هادیان‌پور نماینده مجلس با اشاره به چالش‌های جدید تولیدکنندگان به دلیل دلار ترک نرخی، اعلام کرد: با آزادسازی نرخ ارز برای تأمین کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی، قیمت محصولات با افزایش شدیدی روبرو شده و هر کیلو نهاده دام از ۱۲ به بیش از ۴۱ هزار تومان رسیده و منجر به بروز مشکل در نقدینگی و سرمایه در گردش دامداران شده است.

با پیگیری‌های مستمر کمیسیون کشاورزی مجلس، مقرر شد دولت ۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گردش این بخش را تأمین کند تا با ارائه تسهیلات ارزان‌ قیمت و کم‌بهره، توان مالی تولیدکنندگان حفظ شود.

طبق اعلام بانک کشاورزی هم از مجموع اعتبار مصوب، ۵۰ هزار میلیارد تومان تأمین شده و فرآیند عملیاتی در حال انجام بوده و قرار است به دامداران و مرغداران کارت‌های اعتباری مخصوص داده شود تا از طریق این اعتبار، نهاده‌های مورد نیاز را به صورت مستقیم خریداری کنند.

اگر وزارت کشاورزی و بانک کشاورزی به موقع به وظایف عمل کنند، مشکل نقدینگی تولیدکنندگان دام و مرغ مرتفع خواهد شد اما هرگونه سهل‌انگاری یا تأخیر، قطعاً صنعت دام و طیور را با بحران جدی مواجه می‌کند. مجلس هم با دقت بر روند اعطای کارت‌های اعتباری نظارت خواهد کرد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید