
تراستیها باید 7 تا 12 میلیارد دلار را برگردانند
سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس، گفت: پرونده فروشندگان فیلترشکن مانند تراستی ها است که باید ۷ تا ۱۲ میلیارد دلار را بازگردانند!
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد رستمی با اشاره به موضوع عدم بازگشت بخشی از ارز حاصل از فروش نفت توسط تراستی ها، گفت: این مسئله از موضوعات مهم و حساس است که ذهن بخش قابل توجهی از افکار عمومی را مشغول کرد.
وی افزود: این وضعیت شباهت زیادی به پرونده فروشندگان فیلترشکن دارد. موضوعی که همچنان برای مردم محل سؤال است و مشخص نیست این افراد چه کسانی هستند و چه میزان از این فعالیتها منتفع میشوند.
رستمی ادامه داد: در پرونده تراستی ها نیز ابهام های جدی وجود دارد. از جمله اینکه این افراد دقیقاً چه کسانی هستند و چه میزان ارز از سوی آنها به افتصاد بازنگشته است. ارقام مختلفی درباره میزان عدم بازگشت ارز مطرح شده و بر اساس برخی برآوردها، رقمی بین ۷ تا ۱۲ میلیارد دلار باید از سوی تراستی ها بازگردانده شود.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام







