
ترامپ: گرفتن تصمیم بزرگ درباره ایران آسان نیست
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ترامپ در پاسخ به این سئوال که آیا نگران افزایش قیمت نفت بعد از حمله آمریکا به ایران نیست، گفت: نه. نگران جان مردم و سلامت بلند مدت این کشور هستم. اتفاقات زیادی در جریان بوده و باید تصمیمی بزرگ در قبال ایران گرفته شود که آسان نیست.
وی ادامه داد: ایرانیها دنبال توافق هستند اما باید توافقی حاصل شود که معنادار باشد. ترجیح بر انجام این کار از طریق مسالمتآمیز است اما آنها بسیار سرسخت و خطرناک هستند.
ترامپ افزود: ایران نباید غنیسازی نه ۲۰ درصد و نه ۳۰ درصدی کند اما همیشه می خواهند و میگویند برای مصارف غیرنظامی است اما فکر میکنم برای استفاده نظامی است. از سوی دیگر ایران با آن همه نفتی که دارد، نیازی به غنیسازی ندارد. حتی برای اهداف غیرنظامی هم به آنها اجازه غنیسازی نمیدهم. بنابراین از مذاکره راضی نیستم.
وی در مواجه با دیگر سوال مبنی بر اینکه چقدر به تصمیمگیری برای حمله نزدیک است، پاسخ داد: ترجیح میدهم به شما نگویم. در آن صورت بزرگترین اطلاعات تاریخ را خواهید داشت! آنها باید به توافق برسند اما نمیخواهند کاملاً پیش بروند که بسیار بد است. نمیخواهیم آنچه ۴۷ سال گذشته ادامه پیدا کند. ۴۷ سال است با آنها درگیر هستیم.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام






