1. شرکت ها
دوشنبه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ ۰۹:۰۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 239174
پیشنهاد تشکیل انجمن تامین سرمایه ها و صندوق‌های بزرگ بورسی

پیشنهاد تشکیل انجمن تامین سرمایه ها و صندوق‌های بزرگ بورسی

مدیرعامل تامین سرمایه تمدن، پیشنهاد تشکیل انجمن تامین سرمایه ها و صندوق‌های بزرگ بورس برای تامین مالی شرکتهای آسیب دیده داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علیرضا ناصرپور با اشاره به شرایط برخی شرکت های اقتصادی در نشست شرکت‌های تامین سرمایه، گفت: چند مجموعه بزرگ با آسیب‌های جدی مواجه شده‌اند و با توجه به حجم تخریب‌ها به نظر می‌رسد تدوین و اجرای برنامه ویژه از سوی دولت و نهادهای ذی‌ربط ضروری است.

وی افزود: تامین مالی شرکت‌های آسیب‌دیده بویژه فولاد مبارکه، نمی‌تواند صرفاً از طریق انتشار اوراق بدهی انجام شود. برای پاسخگویی به نیازهای مالی این شرکت‌ها باید بسته تامین مالی متشکل از ابزارهای متنوع طراحی تا امکان تامین منابع به شکل کارآمدتری فراهم شود.

ناصرپور ادامه داد: اگر این شرکت‌ها بخش قابل توجهی از منابع مورد نیاز را از طریق بازار سرمایه و انتشار اوراق تامین کنند، لازم است برنامه منسجم و هماهنگ برای این موضوع طراحی شود. تشکیل نوعی انجمن از شرکت‌های تامین سرمایه و حتی صندوق‌های بزرگ می‌تواند نقش مهمی در مدیریت و ساماندهی این فرآیند ایفا کند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید