1. شرکت ها
سه شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ ۱۱:۳۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 239208
افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی این شرکت منتفی شد + دلیل

افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی این شرکت منتفی شد + دلیل

افزایش سرمایه 25 درصدی شرکت پگاه گلپایگان از تجدید ارزیابی دارایی ها به دلیل اتمام مهلت قانونی از دستور کار خارج شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت پگاه گلپایگان که در بازار اول فرابورس حضور دارد از خروج دستور کار افزایش سرمایه 25 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها با دلیل اتمام مهلت قانونی خبر داد.

بر اساس این گزارش، "غگلپا" با اشاره به نامه 14 آبان در خصوص اعلام نظر مشروط سازمان بورس در مورد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها (طبقه زمین) در 31 فروردین مهلت قانونی استفاده از افزایش سرمایه به اتمام رسیده بر همین اساس به جهت شفافیت موضوع برای سهامداران شرکت، بحث افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها فعلا از دستور کار شرکت خارج شده و در صورت وجود امکان جدید در آینده مجددا به اطلاع سهامداران خواهد رسید.

پگاه گلپایگان 18 خرداد ماه پیشنهاد افزایش سرمایه 25 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داده بود تا به منظور اجرای بند 15 تصمیمات و تکالیف مجمع سالیانه، سرمایه فعلی را از 118 به 147.4 میلیارد تومان برساند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید