1. شرکت ها
سه شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ ۰۹:۵۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 239678
تمدید 3 روزه پذیره‌نویسی هفتمین صندوق نقره بورس کالا با نماد "نقرسا"

تمدید 3 روزه پذیره‌نویسی هفتمین صندوق نقره بورس کالا با نماد "نقرسا"

بورس کالا از تمدید 3 روز کاری پذیره‌نویسی هفتمین صندوق نقره در بورس کالا با نماد "نقرسا" خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، پذیره‌نویسی واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری کالای پارسیان به عنوان هفتمین صندوق نقره بورس کالا که به دلیل استقبال انبوه سرمایه گذاران در همان دقایق اول شروع دیروز دوشنبه به پایان رسیده بود برای 3 روز کاری تمدید شد.

مدیریت بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالا، اعلام کرد: با توجه به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار با تغییرات امیدنامه در خصوص افزایش سقف واحدهای سرمایه گذاری صندوق سرمایه‌گذاری کالای پارسیان 1 ( نقرسا) در دوره مجاز پذیره نویسی این صندوق در نظر دارد 200 میلیون از واحدهای سرمایه گذاری را از طریق بازار صندوق های سرمایه‌گذاری بورس کالا را در امروز سه شنبه به مدت 3 روز کاری پذیره‌نویسی کند.

براساس این گزارش، مدیر و بازارگردان صندوق، تأمین سرمایه لوتوس پارسیان بوده و قابل پذیره‌نویسی در تمام کارگزاری‌های عضو بورس کالا است. ساعت پیش‌گشایش هم از ۱۱:۴۵ تا ۱۲ و شروع پذیره نویسی بین ساعت 12 تا17 تعیین شده است.

تعداد واحدهای عادی قابل پذیره‌نویسی "نقرسا" نیز 200 میلیون واحد بوده که با ارزش اسمی هر واحد هزار تومان عرضه می شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید