1. شرکت ها
شنبه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 239731
توضیح "وپاسار" از اثر افزایش سپرده قانونی بر سود تسعیر ارز 99.6 هزار میلیاردی

توضیح "وپاسار" از اثر افزایش سپرده قانونی بر سود تسعیر ارز 99.6 هزار میلیاردی

بانک پاسارگاد درباره اثر افزایش 1.5 درصدی نسبت سپرده قانونی بانک ها بر شناسایی سود تسعیر ارز 99.6 هزار میلیارد تومانی، توضیح داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک پاسارگاد نیز چون دیگر بانک ها در خصوص اثر افزایش 1.5 درصدی نسبت سپرده قانونی بانک ها در سال جاری بر شناسایی سود تسعیر ارز 99.6 هزار میلیارد تومانی در پایان سال مالی 1404، توضیح داد.

بر اساس این گزارش، "وپاسار" با اشاره به اعلام نرخ تسعیر اقلام پولی دارایی ها و بدهی های ارزی برای گزارشگری سال مالی منتهی به اسفند 1404 از سوی بانک مرکزی، اعلام کرد: مبنای تسعیر اقلام پولی دارایی ها و بدهی های ارزی پایان اسفند ۱۴۰۴ به منظور اعمال در صورت های مالی، نرخ خرید حواله مرکز مبادله ارز و طلا در ۱۴۰۴.۱۲.۲۸ برای هر دلار آمریکا و یورو معادل 136.2 و 156.8 هزار تومان و در مورد اسعار فاقد نرخ خرید حواله نرخ برابری آنها به یورو و با رعایت استانداردهای حسابداری و سایر شرایط اعلامی در بخشنامه تعیین شده است.

لذا با توجه به مبنای خالص دارایی های ارزی این بانک و با لحاظ موضوع بخش نامه و مالیات متعلق، اعمال نرخ‌های تسعیر اعلامی بانک مرکزی منجر به شناسایی 99.6 هزار میلیارد تومان سود ناشی از تسعیر ارز در گزارش‌های مالی حسابرسی نشده می‌شود.

همچنین حسب بخشنامه ۱۴۰۴.۰۱.۳۱ مبنی بر افزایش ۱.۵ درصدی نرخ تودیع سپرده قانونی در سال مالی جاری، افزایش نرخ‌ها موجب افزایش بهای تمام شده تجهیز منابع این بانک خواهد شد.

نرخ تسعیر و شناسایی سود ناشی از آن در گزارش فعالیت ماهانه سال مالی منتهی به اسفند 1404 منتشره در ۱۴۰5.۰۱.۱۸ اعمالی از نرخ خرید حواله مرکز مبادله ارز و طلا(ETS) در ۱۴۰۴.۱۲.۲۸ بر اساس شرایط اعلامی مورد تغییر بوده و تغییری در گزارش های قبلی ایجاد نمی‌شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید