
مجوز افزایش سرمایه 250 درصدی برای یک ماه تمدید شد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت عمران و سازندگی قزوین دوم اسفند ماه مجوز افزایش سرمایه 250 درصدی را از سازمان بورس دریافت کرد اما نتوانست در مهلت قانونی 60 روزه اقدام به برگزاری مجمع فوق العاده کند و درخواست تمدید کرد. به همین دلیل سازمان بورس با تمدید 30 روزه مهلت استفاده از این مجوز و تا 31 اردیبهشت ماه موافقت کرد.
بر اساس این گزارش، "ثقزوی" سرمایه فعلی را از 100 به 350 میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای تامین سرمایه در گردش جهت پروژههای ساختمانی و خرید و تملک شرکتهای ساختمانی اعمال می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از 350 به 1000 میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدّت 2 سال به هیئت مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام







