
آثار محاصره دریایی ایران از نگاه رئیس اتاق مشترک ایران و چین
رئیس اتاق مشترک ایران و چین، گفت: تداوم محاصره دریایی، آثار بسیار سنگین تر و فراتر از تحریم های چندین ساله بر اقتصاد خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مجیدرضا حریری با اشاره به پیامدهای مخرب محدودیتهای دریایی به ایلنا، اعلام کرد: تداوم بلندمدت محاصره دریایی، اثراتی بسیار سنگین تر و فراتر از تحریم های چندین ساله بر اقتصاد خواهد داشت.
پایان دادن به این وضعیت باید از طریق مذاکره صورت گیرد و در صورت عدم امکان دیپلماسی، استفاده از قدرت برای رفع محاصره امری اجتناب ناپذیر خواهد بود.
حتی با بهرهگیری از ظرفیت بنادر کشورهای همسایه مانند ترکیه و پاکستان، عدم زیرساخت های لازم در مرزهای زمینی برای تأمین لجستیک حمل کالا، هزینهها را به شدت افزایش داده و هزینه حمل و نقل به ۴ تا ۵ برابر بیشتر از حالت عادی رسیده که مستقیماً به اقتصاد ملی آسیب میزند. زیرا علاوه بر گرانی کالاها، کیفیت و کمیت واردات نیز با کاهش جدی مواجه شده است.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام








