1. شرکت ها
یکشنبه, ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 240080
عملکرد اردیبهشت و دو ماهه "فولاد" ارزیابی شد / سهم فروش صادراتی

عملکرد اردیبهشت و دو ماهه "فولاد" ارزیابی شد / سهم فروش صادراتی

شرکت فولاد مبارکه در عملکرد اردیبهشت و دو ماه سال بالغ بر 22.2 و 27.1 هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت فولاد مبارکه با سرمایه 193.5 هزار میلیارد تومانی بزرگترین فولادساز بورسی بشمار می رود، گزارش عملکرد اردیبهشت و دو ماه سال مالی جاری را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، "فولاد" در دوره اردیبهشت از فروش داخلی و خارجی محصولات سرد، گرم و پوشش دار، تختال، گندله، آهن اسفنجی و ارائه خدمات برای محصولات گرم بالغ بر 22.2 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد. درآمد حاصل از ارائه خدمات اردیبهشت مربوط به عملکرد شرکت نورد فولاد سبا اصفهان است.

این شرکت بزرگ فولادی در عملکرد دو ماهه بالغ بر 27.1 هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی کرد. بیشترین فروش تناژی و مبلغی این شرکت طی دو ماه سال از محصولات گرم با 104 هزار تن و 7.2 هزار میلیارد تومان بود. از مجموع فروش دو ماهه بالغ بر 3.2 هزار میلیارد تومان معادل 12 درصد مربوط به فروش صادراتی بود.

بورس پرس در بله ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید