1. سایر حوزه ها
شنبه, ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 240389
روش جدید برای عرضه برق خورشیدی خانگی در بورس انرژی

روش جدید برای عرضه برق خورشیدی خانگی در بورس انرژی

به گقته رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، برق خورشیدی خانگی به تابلوی سبز بورس انرژی می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن طرزطلب رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، گفت: نیروگاه‌های خورشیدی خانگی به دلیل مقیاس کوچک، امکان حضور مستقیم و انفرادی در بورس انرژی را ندارند. لذا نهاد جدیدی تحت عنوان شرکت‌های تجمیع‌کننده طراحی و معرفی شده است.

وی افزود: این شرکت‌ ها توسط ساتبا تایید صلاحیت می‌ شوند و وظیفه تجمیع ظرفیت‌ های پراکنده و عرضه مجموع توان تولیدی در تابلوی سبز بورس بر عهده خواهند داشت.

امیر دودابی‌نژاد معاون برنامه‌ریزی و نوآوری ساتبا، گفت: ساز و کار ورود نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌ مقیاس به تابلوی سبز بورس در حال نهایی شدن است. شرکت‌ های تایید صلاحیت شده تجمیع‌ کننده در این طرح به عنوان واسط فنی و مالی، برق تولیدی خانوارها را راهی بازار سرمایه می‌ کنند.

جعفر محمدنژاد سیگارودی معاون سرمایه‌گذاری ساتبا هم، گفت: شرکت های متعددی شناسایی شد که علاقه‌مند به ورود در این حوزه هستند. فرآیند اخذ مجوزهای لازم از سازمان بورس و وزارت نیرو در مراحل نهایی قرار دارد.

وی افزود: این مدل به مالکان نیروگاه‌های حمایتی اجازه می‌ دهد برق مازاد را با نرخ‌ های رقابتی در بورس به فروش رسانده و درآمد آن را از طریق تجمیع‌ کنندگان دریافت کنند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید