1. شرکت ها
چهارشنبه, ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ ۰۸:۳۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 240522
ازسرگیری فعالیت "جم پیلن" با 60 درصد ظرفیت تولید

ازسرگیری فعالیت "جم پیلن" با 60 درصد ظرفیت تولید

فعالیت پتروشیمی جم پیلن از چند روز قبل و با ظرفیت 60 درصدی از سر گرفته و این شرکت هم آماده بازگشایی نماد بعد از حدود 4 ماه شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت پتروشیمی جم پیلن که از 9 اسفند با توقف نماد روبرو و جهت بررسی وضعیت اطلاعاتی ناشر، حداکثر تا 27 خرداد مشمول تعلیق نماد شده ازسر گیری فعالیت واحدهای تولیدی با ظرفیت 60 درصدی از 22 خرداد خبر داد تا آماده بازگشایی نماد شود.

بر اساس این گزارش، "جم پیلن" اعلام کرد: در پی وقوع جنگ تحمیلی اخیر و تداوم شرایط ناپایدار امنیتی ناشی از درگیری های منطقه ای، بویژه بمباران های هوایی در منطقه ویژه اقتصادی عسلویه، شرکت با شرایط اضطراری و قهری خارج از اراده و کنترل (فورس ماژور) 15 فروردین مجبور به توقف کامل فرآیندهای تولیدی شد.

شرکت از زمان وقوع حادثه اقدامات لازم برای مدیریت شرایط، حفظ دارایی ها و برنامه ریزی جهت بازگشت به شرایط عادی تولید در دستور کار قرار داده است. با توجه به رفع محدودیت های عملیاتی در تامین خوراک و سرویس های جانبی واحدهای تولیدی شرکت از 22 خرداد با ظرفیت تقریبی 60 درصد( ظرفیت اسمی) شروع به فعالیت کرده است.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید